Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
slusar74
Что такое тендер ?
|
17 Янв 2013, 09:40 |
|
|
Добрий день!
Відповідно до Інструкції подання, прийому та розміщення інформації про державні закупівлі в ІБ «Вісник державних закупівель» та на
веб-порталі Уповноваженого органу «Державні закупівлі» від 21 серпня 2012 р. у разі не отримання Підприємством оригіналу заявки щодо отримання доступу до функції «Кабінет замовника» протягом 30 календарних днів з дати отримання заявки, Підприємство має право закрити доступ до функції «Кабінет замовника».
Підкажіть, будь ласка, Підприємство - це "Вісник державних закупівель"? І що робити, якщо закрили доступ до "Кабінету замовника", як його відновити????? |
|
Вернуться к началу |
|
 |
teona
Эксперт

|
17 Янв 2013, 10:57 |
|
|
slusar74 писал(а): | Добрий день!
Відповідно до Інструкції подання, прийому та розміщення інформації про державні закупівлі в ІБ «Вісник державних закупівель» та на
веб-порталі Уповноваженого органу «Державні закупівлі» від 21 серпня 2012 р. у разі не отримання Підприємством оригіналу заявки щодо отримання доступу до функції «Кабінет замовника» протягом 30 календарних днів з дати отримання заявки, Підприємство має право закрити доступ до функції «Кабінет замовника».
Підкажіть, будь ласка, Підприємство - це "Вісник державних закупівель"? І що робити, якщо закрили доступ до "Кабінету замовника", як його відновити????? |
звонить, упрашивать, чтобы открыли доступ, и слёзно клясться, что сегодня же отправите всё, что им надо.
а если не поможет, то отправлять курьером сейчас же |
|
Вернуться к началу |
|
 |
ndymchuk
Активист

|
25 Сен 2014, 13:50 |
|
|
Доброго дня! Ми підписали договір на співпрацю з ДП Зовнішторгвидав на умовах Кабінету замовника з абонплатою 90 грн. на місяць, наші реквізити не змінились, проплатили за підключення. Наскільки я розумію то перереєстровуватись не потрібно? Мій логін і пароль працює. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Yulia.Evg.
Что такое тендер ?
|
25 Сен 2014, 14:12 |
|
|
не потрібно, все автоматично працює _________________ Я люблю свою работу: раньше у меня ничего не было, а теперь ничего и дергающийся глаз... |
|
Вернуться к началу |
|
 |
cdtnfc
Теоретик

|
22 Дек 2014, 13:11 |
|
|
Підкажіть будь-ласка:
У 2014 р. Підключили кабінет замовника 540 грн. У 2015 році потрібно активувати його заново (540 грн.) чи укладати договір тільки на використання (абонплата по 90 грн. щомісяця) ? |
|
Вернуться к началу |
|
 |
!kirka007
Что такое тендер ?
|
23 Дек 2014, 14:30 |
|
|
cdtnfc писал(а): | Підкажіть будь-ласка:
У 2014 р. Підключили кабінет замовника 540 грн. У 2015 році потрібно активувати його заново (540 грн.) чи укладати договір тільки на використання (абонплата по 90 грн. щомісяця) ? |
Я телефонувала туди, відповіли що потрібла лише абонплата 90 грн. А ще, зустрічне питання... якщо Договір укласти не зараз а наприклад в січні. Нам на цей період відключать Кабінет замовника? ну тобто...наприклад 31 грудня відключать а підключать тілько тоді коли отримають від нас договір? чи як? |
|
Вернуться к началу |
|
 |
cdtnfc
Теоретик

|
23 Дек 2014, 15:09 |
|
|
!kirka007 писал(а): | cdtnfc писал(а): | Підкажіть будь-ласка:
Я телефонувала туди, відповіли що потрібла лише абонплата 90 грн. А ще, зустрічне питання... якщо Договір укласти не зараз а наприклад в січні. Нам на цей період відключать Кабінет замовника? ну тобто...наприклад 31 грудня відключать а підключать тілько тоді коли отримають від нас договір? чи як? |
І як в цей період подавати оголошення?  |
|
Вернуться к началу |
|
 |
!kirka007
Что такое тендер ?
|
23 Дек 2014, 15:31 |
|
|
cdtnfc писал(а): | !kirka007 писал(а): | cdtnfc писал(а): | Підкажіть будь-ласка:
І як в цей період подавати оголошення?  |
От і я про те... заключати договір зараз? ну чи 1 січня? чи як??  |
|
Вернуться к началу |
|
 |
STANISLAVOVNA
Специалист

31 Янв 2015, 12:43 |
|
|
!kirka007 писал(а): | cdtnfc писал(а): | Підкажіть будь-ласка:
а куди Ви дзвонили??? на який номер телефону???
в мене ось відключили кабінет замовника! я в шоці! мені тепер ще раз платити тих 540грн?!
а звонила за № 281-42-52 і мені відповіли , що платити що це за здирництво? ми ж платили вже за підключення - мали б платити лише за абонплату1 чи ні?  _________________ нет выхода? ищите вход! |
|
Вернуться к началу |
|
 |
torgiosv1
Специалист

|
31 Янв 2015, 17:01 |
|
|
STANISLAVOVNA писал(а): | в мене ось відключили кабінет замовника! я в шоці! мені тепер ще раз платити тих 540грн?!
а звонила за № 281-42-52 і мені відповіли , що платити що це за здирництво? ми ж платили вже за підключення - мали б платити лише за абонплату1 чи ні?  |
у них в договорах срок действия год. новый год - новое подключение  |
|
Вернуться к началу |
|
 |
ndymchuk
Активист

|
02 Фев 2015, 09:52 |
|
|
Ми бюджетна організація плата за каб.замовника в сумі 180 грн. висить в заборгованості з минулого року, нам відключають доступ. (як і з ким домовитись, за яким номером тел.) ми з своєї сторони зареєстрували все вчасно, а це незахищена стаття от і не пройшла проплата.... |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Sekret_ar
Модер

02 Фев 2015, 10:16 |
|
|
ndymchuk писал(а): | Ми бюджетна організація плата за каб.замовника в сумі 180 грн. висить в заборгованості з минулого року, нам відключають доступ. (як і з ким домовитись, за яким номером тел.) ми з своєї сторони зареєстрували все вчасно, а це незахищена стаття от і не пройшла проплата.... |
з питань заборгованості та перевірки стану взаєморозрахунків:
тел.:(044) 281-42-97; |
|
Вернуться к началу |
|
 |
ndymchuk
Активист

|
02 Фев 2015, 10:23 |
|
|
Sekret_ar писал(а): | ndymchuk писал(а): | Ми бюджетна організація плата за каб.замовника в сумі 180 грн. висить в заборгованості з минулого року, нам відключають доступ. (як і з ким домовитись, за яким номером тел.) ми з своєї сторони зареєстрували все вчасно, а це незахищена стаття от і не пройшла проплата.... |
з питань заборгованості та перевірки стану взаєморозрахунків:
тел.:(044) 281-42-97; |
там мені відповіли, що гарантійні листи не приймають  |
|
Вернуться к началу |
|
 |
gtnhjdf
Новичок
|
03 Фев 2015, 11:17 |
|
|
Здравствуйте!!! В этом году подключаемся к Кабинету заказчиков, заполнили договор, отправили, получили наш экземпляр с подписями и печятями...Вопрос, а когда пришлют акт, счет???? мы думали, что вместе с договором, но нет???? |
|
Вернуться к началу |
|
 |
|