_Інформація про застосування.doc | |||
Описание: |
|
![]() Скачать |
|
Имя файла: | _Інформація про застосування.doc | ||
Размер файла: | 32.5 KB | ||
Скачано: | 844 раз(а) |
_Обгрунтування.doc | |||
|
![]() Скачать |
|
Имя файла: | _Обгрунтування.doc | ||
Скачано: | 458 раз(а) |
_Зразок протоколу переговорів.doc | |||
|
![]() Скачать |
|
Имя файла: | _Зразок протоколу переговорів.doc | ||
Размер файла: | 39 KB | ||
Скачано: | 689 раз(а) |
_Повідомлення про акцепт.doc | |||
|
![]() Скачать |
|
Имя файла: | _Повідомлення про акцепт.doc | ||
Размер файла: | 38.5 KB | ||
Скачано: | 349 раз(а) |
_Повідомлення про відміну.doc | |||
|
![]() Скачать |
|
Имя файла: | _Повідомлення про відміну.doc | ||
Размер файла: | 27 KB | ||
Скачано: | 321 раз(а) |
_Звіт про результати.doc | |||
|
![]() Скачать |
|
Имя файла: | _Звіт про результати.doc | ||
Размер файла: | 41 KB | ||
Скачано: | 341 раз(а) |
_Інформація про результати.doc | |||
|
![]() Скачать |
|
Имя файла: | _Інформація про результати.doc | ||
Размер файла: | 35 KB | ||
Скачано: | 334 раз(а) |
_Повідомлення про зміну договору.doc | |||
|
![]() Скачать |
|
Имя файла: | _Повідомлення про зміну договору.doc | ||
Размер файла: | 29 KB | ||
Скачано: | 323 раз(а) |
_Звіт про виконання договору.doc | |||
|
![]() Скачать |
|
Имя файла: | _Звіт про виконання договору.doc | ||
Скачано: | 347 раз(а) |
Maladoy писал(а): |
Щира вдячність за форми!
У мене, мабуть, ідіотське запитання, але оце тільки задумалась: уповноважена особа замовника, яка підписує, зокрема, інформацію про застосування процедури закупівлі в одного учасника - це керівник, голова ККТ, чи взагалі "посадова особа замовника, уповноважена здійснювати зв'язок з учасниками" із п.1.5 форми інформації? ![]() |
badman2 писал(а): |
та вони ніби не обов'язкові ![]() але раджу затверджувати і інформацію і обгрунтувавання протоколом |
Цитата: |
Я кузнец. Могу ковать. Могу нековать. Могу кувалду так заныкать, что фиг найдешь |
milalu0707 писал(а): |
Подскажите,чем чревато троекратное сбрасывание на портал "звітов"?????Казначейство 2 раза исправляло,приходилось сбрасывать..... |
Sekret_ar писал(а): | ||
З.І. А що це у Вас казначейство в звітах виправляє, якщо не секрет? |
milalu0707 писал(а): | ||||
14 прошли переговоры по газу(после 2-х отмен открытых торгов-переговорная)15 сбросили "звіт" и отдали в казначейство.Исправили срок действия договора.Было "с 01 января по 31 декабря 2016",сказали "2016 рік".Опять сбросили 17.Уже зарегистрироваи в казначействе.Начальство опять вернуло-изменить в "інша інформація".Там біла ссілка на последний Закон по газу.Сказали убрать. Убрали. Завтра опять несем в казначейство и сбрасываем третий раз.Сроки уже все....Объясните,мне ,пожалуйста,почему я не могу писать в "інша інформація" что я считаю нужным???????И что такое дата утверждения "звіта"?????Как посчитать просрочен или нет????????????????Я уже совсем замучилась с этим казначейством..... |
milalu0707 писал(а): | ||||
14 прошли переговоры по газу(после 2-х отмен открытых торгов-переговорная)15 сбросили "звіт" и отдали в казначейство.Исправили срок действия договора.Было "с 01 января по 31 декабря 2016",сказали "2016 рік".Опять сбросили 17.Уже зарегистрироваи в казначействе.Начальство опять вернуло-изменить в "інша інформація".Там біла ссілка на последний Закон по газу.Сказали убрать. Убрали. Завтра опять несем в казначейство и сбрасываем третий раз.Сроки уже все....Объясните,мне ,пожалуйста,почему я не могу писать в "інша інформація" что я считаю нужным???????И что такое дата утверждения "звіта"?????Как посчитать просрочен или нет????????????????Я уже совсем замучилась с этим казначейством..... |
Sekret_ar писал(а): |
Почнемо з того, що в казну Ви заносите тільки річний план і оригінал договору |
Sekret_ar писал(а): | ||||||
Як це у Вас так вийшло, що 14 провели переговори, а 15 скинули звіт!? На рахунок виправлень казною Вашого звіту. Почнемо з того, що в казну Ви заносите тільки річний план і оригінал договору, а всі інші документи (в тому числі і звіт!) на той час вже мають бути оприлюднені і казна самостійно перевіряє їх НАЯВНІСТЬ (не зміст!) на Порталі. Само собою, що ті уточнення, які казна сказала Вам вносити, неправомірні - це суто відповідальність ККТ. Тим більше, що самі уточнення безпідставні. Я так розумію, переможець ППЗ Вам постачав газ з 01.01.2016 року навіть без договору? Отже Вам потрібно буде оплатити поставку газу із 01.01! Отже і строк дії договору у Вас буде з 01.01.2016 року (нехай і набере він чинності в березні, але, думаю, будете прописувати умову про дію з 01.01.2016). Ну а про "Іншу інформацію" я взагалі промовчу. Зі всього цього виходить, що через свої неправомірні дії Ваша казна підштовхнула Вас на порушення строків оприлюднення. Я б, все-таки, при документах залишав первинний варіант звіту, а в казну через канцелярію відіслав (чи залишив) оригінал договору і РПЗ. Тільки от із Вашими переговорами, як я вже із самого початку написав, не зовсім зрозуміло... |
Нет.По новому мы в казну относим оригинал договора и "звіт".Я была на курсах-в этом уверена. |
torgiosv1 писал(а): |
курсы не показатель, закон - показатель. а согласно нему "звіт", равно как и годовой план проверяется казной на веб-портале. |
torgiosv1 писал(а): | ||
![]() ![]() ![]() курсы не показатель, закон - показатель. а согласно нему "звіт", равно как и годовой план проверяется казной на веб-портале. |
Sekret_ar писал(а): | ||
Просто кожна казна (і не тільки казна) по-своєму розуміють значення "перевіряє наявність"! Хтось розуміє, що це робиться через Портал, а хтось вимагає самі ці папірячки... |
torgiosv1 писал(а): | ||||
а как еще по-другому можно это понимать: перевірка наявності документів (крім оригіналу договору) здійснюється центральним органом виконавчої влади, що реалізує політику у сфері казначейського обслуговування, шляхом перегляду документів, розміщених на веб-порталі Уповноваженого органу. это ж какой должна быть казна, чтоб не понять такую формулировку) |
Ребята,я не юрист,и не экономист-я инженер.Курсы проводит "Інститут економічних досліджень",которые всей той кухней и заведуют))))))Поэтому постоянно хожу к ним на курсы.И так и записано у меня "оригинал договора и звит"И так потребовало казначейство и по газу и по свету........ |
Sagittarius писал(а): |
Привет ВСЕМ!
Люди, правильно ли я понимаю: при переговорной процедуре ч.4 ст.10 во внимание не берем? |
torgiosv1 писал(а): |
правильно. |
Sagittarius писал(а): | ||
Провожу переговорную процедуру по комуналке Столкнулась с проблемой ввода дробленого числа количества услуг. Тепловики будут указывать дробные числа в договоре, казна такой договор не примет. И что делать? Как вариант, предложили обратится в Прозоро с письмом, чтобы те подтвердили особенности набора количества товара/услуги. Кто сталкивался? какие еще варианты? |
tenderlog писал(а): |
Добрый день, подскажите у меня 2 раза не состоялись торги было меньше 2х участников, сейчас собираюсь делать переговорную процедуру. Я могу переговорную процедуру делать с любым участником или только с тем который участвовал в предыдущих торгах? |
output generated using printer-friendly topic mod. Часовой пояс: GMT + 2