В якому вигляді потрібно опублікувати Зміни до річного плану
Выбрать сообщения с
# по # FAQ
[/[Печать]\]

Форум о Тендерах, государственных закупках в Prozorro. -> Годовой план

#1: В якому вигляді потрібно опублікувати Зміни до річного плану Автор: Metiola СообщениеДобавлено: 09 Окт 2014, 11:00
    —
Підкажіть, будь ласка, в якому вигляді потрібно опублікувати Зміни до річного плану на порталі ВДЗ? Разом з даними 4 і 7 колонок та підписами і печаткою? Буду вдячна за відповіді.

#2:  Автор: alena_zaicevaОткуда: Запорожье СообщениеДобавлено: 09 Окт 2014, 11:16
    —
Ми надає для оприлюднення з порожніми колонками 4,7 у від сканованому вигляді з печаткою та підписами.

#3:  Автор: Metiola СообщениеДобавлено: 12 Окт 2014, 22:44
    —
alena_zaiceva писал(а):
Ми надає для оприлюднення з порожніми колонками 4,7 у від сканованому вигляді з печаткою та підписами.

Чи потрібно надсилати тоді оригінал на портал ВДЗ?

#4:  Автор: AbsurdlanaОткуда: Киев СообщениеДобавлено: 13 Окт 2014, 08:08
    —
Metiola писал(а):
alena_zaiceva писал(а):
Ми надає для оприлюднення з порожніми колонками 4,7 у від сканованому вигляді з печаткою та підписами.

Чи потрібно надсилати тоді оригінал на портал ВДЗ?

якщо ви не користуєтесь кабіненом замовника з електронно-цифровим підписом, то треба згідноТимчасового порядку роботи з веб-порталом http://www.garant.vdz.ua/2014-0723-zmini-v-poryadku.html

#5:  Автор: STANISLAVOVNAОткуда: СТРАНА ЧУДЕС СообщениеДобавлено: 21 Окт 2014, 14:33
    —
для оприлюдення РП посилаємо без 4 і 7 колонок. (без очікуваної вартості)

а от у мене помінялась очікувана вартість закупівлі. виходить, мені треба внести ще раз зміни до мого річного плану і їх оприлюднити. але ж вони фактично не міняються в тому вигляді, в якому будуть на порталі. міняється тільки номер і число протоколу, яким його затверджено? Smile

#6:  Автор: Bagram СообщениеДобавлено: 21 Окт 2014, 16:27
    —
STANISLAVOVNA писал(а):
для оприлюдення РП посилаємо без 4 і 7 колонок. (без очікуваної вартості)

а от у мене помінялась очікувана вартість закупівлі. виходить, мені треба внести ще раз зміни до мого річного плану і їх оприлюднити. але ж вони фактично не міняються в тому вигляді, в якому будуть на порталі. міняється тільки номер і число протоколу, яким його затверджено? Smile


У мене така ситуація була не один раз. Оприлюднювала кожного разу задля уникнення порушення законодавства. Оприлюднення нічого не коштує, а от спати спокійніше Smile

#7:  Автор: ndymchuk СообщениеДобавлено: 14 Ноя 2014, 12:14
    —
В новій інструкції від 15.09.14р. я не бачу вимоги не оприлюднювати колонку 4,7 - як це розуміти? тепер треба оприлюднювати цифри і тоді зразу буде зрозуміла на яку ціну за одиницю ми розраховуємо?



Форум о Тендерах, государственных закупках в Prozorro. -> Годовой план


output generated using printer-friendly topic mod. Часовой пояс: GMT + 2

Страница 1 из 1

Powered by phpBB 2.0.22 © 2001,2002 phpBB Group