elija.l писал(а): |
Підскажіть будь-ласка, учасник конкурсних торгів має кримінальне провадження по справі, яке на нього заведено! Чи може комітет з конкурсних торгів відхилити такого учасника? |
Sekret_ar писал(а): | ||
Тут вже юридичні тонкощі, напевно, і мені як неюристу важко щось стверджувати. Але у Вашому випадку кримінальне провадження щодо учасника тільки відкрито (це по-перше) і може ж бути, що його визнають невинним (це по-друге). А в Законі нашому досить конкретно прописано про притягнення до відповідальності як про доконаний факт. Тобто, формально подія, яка може бути підставою для відмови учаснику, ще не настала. НМД З.І. Вам краще дочекатись відповіді Флегмата або проконсультуватись із юристом. |
Дякую, буду чекати!!! |
У цьому й річ, не треба звісно!!!Я можу як серетар утриматись щодо цього учасника? а члени комітету як хотять, бо ніхто не хоче в це вникати! і мене це дуже бентежить ! ![]() |
Цитата: |
10.1. Перелік учасників, щодо яких не встановлено обставини, визначені статтею 17 Закону: -
10.2. Перелік учасників, щодо яких установлено обставини, визначені статтею 17 Закону, із зазначенням таких обставин для кожного учасника: |
maks7 писал(а): | ||
Пункти ЗВІТУ по ЗЦП:
Хто куди записує учасників, ЦП яких НЕ відхилено і відповідно ДОПУЩЕНО до оцінки? ![]() |
Sekret_ar писал(а): | ||||
В п. 10.1 вказуєте учасників, які підтвердили відсутність підстав для відхилення їхніх пропозицій відповідно до статті 17. Відповідно, в п. 10.2 вказуєте тих учасників, які не підтвердили відсутність підстав для відхилення їхніх пропозицій і, як результат, їхні цінові пропозиції були відхилені. |
maks7 писал(а): |
ст. 17 містить в собі перелік обставин, які має встановити замовник, для того щоб або відхилити, або не відхилити пропозицію.
Тепер, якщо учасник подає перелік документів, зазначений вами в ЗЦП або ДКТ, то, я вважаю, що замовник ВСТАНОВИВ обставини, а от які це обставини - це вже інше питання. Якщо учасник НЕ подає перелік документів, то, відповідно замовником НЕ встановлено обставин, тому, що у замовника немає можливості встановити ці обставини, тому що учасник НЕ подав документів. НМД ![]() іншими словами. Наприклад - учасник надав статут. Статут НЕ відповідає вашим вимогам - ви відхиляєте, АЛЕ обставина то встановлена? ТАК. Чому такий учасник попадає в 10.1? |
11. Щодо пункту 10 звіту.
Зазначається зведена інформація замовника про наявність/відсутність обставин, установлених статтею 17 Закону, із зазначенням відповідних підстав. |
Voda74800 писал(а): |
Уважаемые эксперты - очень уже наболело.....
Подскажите пожалуйста, каким образом можно разместить додатки ЗЦП, если на сайте гос закупок при формировании электронного предложения такой возможности нет. |
Untitled.jpg | ||
Описание: |
|
|
Размер файла: | 38.71 KB | |
Просмотрено: | 137 раз(а) | |
![]() |
Voda74800 писал(а): |
То как разместить сам запит, это понятно. А сами приложения к ЗЦП? Или после размещения самого запроса, еще раз сделать ЗПЦ, только вместо ЗЦП загрузить додатки? Или после размещения ЗЦП создать документ ДКТ? |
jivhik писал(а): |
Подскажите, пожалуйста, я правильно понимаю процедуру отмены торгов (ст.30 Закона):
1. Протокол раскрытия предложений - публикация на веб-портале. 2. Протокол заседания ККТ, где описываем ситуацию и принимаем решение об отмене торгов на основании ст 30 3. Повідомлення про відміну - опубликовать на портале и разослать учасникам. По этому пункту вопрос. В инструкции на веб-портале описана процедура, как создавать это повідомлення, а в выпадающем окне к своей процедуре запроса ценовых предложений я не вижу такой документ. Где он? Я не туда смотрю? 4. Інформація про результати 5. Звіт |
Подскажите, пожалуйста, я правильно понимаю процедуру отмены торгов (ст.30 Закона):
.... 3. Повідомлення про відміну - опубликовать на портале и разослать учасникам. По этому пункту вопрос. В инструкции на веб-портале описана процедура, как создавать это повідомлення, а в выпадающем окне к своей процедуре запроса ценовых предложений я не вижу такой документ. Где он? Я не туда смотрю? .... |
OlesiaOlesia писал(а): |
Підкажіть - коли потрібно створювати інформацію про результати на сайті? Через скіль днів після підписання договору? |
Стаття 10. Оприлюднення інформації про закупівлю
1. Замовник безоплатно подає для оприлюднення на веб-порталі Уповноваженого органу в порядку, встановленому цим Законом, інформацію про закупівлю, а саме: ... оголошення про результати процедури закупівлі - не пізніш як через сім днів з дня укладення договору про закупівлю або прийняття рішення про відміну торгів чи визнання їх такими, що не відбулися |
Стаття 1. Визначення основних термінів
1. У цьому Законі нижченаведені терміни вживаються в такому значенні: ... 16) оголошення про результати процедури закупівлі - оголошення про результати проведення торгів, повідомлення про результати проведення попередньої кваліфікації, інформація про результати процедури запиту цінових пропозицій, інформація про результати проведення переговорної процедури закупівлі, повідомлення про відміну торгів або визнання їх такими, що не відбулися, повідомлення про відміну переговорної процедури закупівлі; |
У ст.10 Закону 7 днів-це календарні чи робочі дні? "оголошення про результати процедури закупівлі - не пізніш як через сім днів з дня укладення договору про закупівлю або прийняття рішення про відміну торгів чи визнання їх такими, що не відбулися;" |
output generated using printer-friendly topic mod. Часовой пояс: GMT + 2