Шановні замовники!
"У зв’язку з завершенням модернізації веб-порталу відповідно до вимог Закону України «Про здійснення державних закупівель» (№ 1197-VII) звертаємо увагу на зміну порядку прийому інформації для оприлюднення після 20.06.2014. Просимо уважно ознайомитись з правилами прийому та оприлюднення інформації, які вступлять в дію після 20.06.2014"
Шановні замовники!
З метою виконання вимог Закону України «Про здійснення державних закупівель»
(№ 1197-VII) та спрощення процесів оприлюднення інформації про державні закупівлі, починаючи з 20.06.2014 ДП «Зовнішторгвидав України» буде здійснювати прийом, опрацювання та оприлюднення інформації про державні закупівлі на веб-порталі з питань державних закупівель відповідно до Порядку роботи з веб-порталом Уповноваженого органу «Державні закупівлі».
Звертаємо Вашу увагу на особливості подання інформації після 20.06.2014.
Подання інформації, що підлягає оприлюдненню відповідно до вимог Закону України
«Про здійснення державних закупівель» (далі - Закон), буде здійснюватись замовниками
в електронному вигляді такими способами, які мають значні відмінності:
...
3. Через сервісну послугу Кабінет замовника з електронно-цифровим підписом. Цей спосіб дає замовнику можливість:
- подавати всю інформацію, що визначена Законом, у вигляді електронних документів для її оприлюднення на веб-порталі без надання оригіналів цієї інформації у письмовій формі;
- здійснювати перегляд та внесення змін у сформований електронний документ до подання на веб-портал (режим чернетки);
- зберігання всіх документів, які були надіслані в електронному вигляді замовником за допомогою цього сервісу, в електронній базі ДП «Зовнішторгвидав України».
Ця сервісна послуга є платною та надається на підставі укладеного договору. Для укладення договору замовник має роздрукувати зазначений договір, заповнити та підписати два його примірника і надіслати їх на поштову адресу підприємства. Вартість підключення послуги становить 540 грн., щомісячна абонентна плата – 225 грн.
Алгоритм (візуальна схема порядку дій) реєстрації/перереєстрації доступу замовників до веб-порталу Уповноваженого органу з метою безкоштовного подання інформації про державні закупівлі та використання додаткового платного сервісу "Кабінет замовника"
З метою уникнення складнощів при поданні інформації у зв’язку з завершенням модернізації веб-порталу після 20.06.2014, просимо всіх замовників до вказаної дати укласти відповідний договір з ДП «Зовнішторгвидав України» або подати заявку на замовлення Веб-сервісу замовника.
Просимо звернути увагу, що у випадку не укладення відповідного договору, обслуговування Кабінетів замовника, якими користуються замовники на сьогодні, з 20.06.2014 буде припинено.
Нормативні документи:
1. Закон України «Про електронні документи та електронний документообіг»
2. Закон України «Про електронний цифровий підпис»
3. Постанова Кабінету Міністрів України від 26 травня 2004 року № 680 «Про затвердження Порядку засвідчення наявності електронного документа (електронних даних) на певний момент часу»
4. Постанова Кабінету Міністрів України від 28 жовтня 2004 року № 1452 «Про затвердження Порядку застосування електронного цифрового підпису органами державної влади, органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами та організаціями державної форми власності»
Алгоритм реєстрації доступу до веб-порталу:
Перелік акредитованих центрів сертифікації ключів (АЦСК), рекомендованих до роботи з веб-порталом Уповноваженого органу з питань державних закупівель
Отримав по телефону інфу з портала про те, що можна підключитись тільки до одного виду послуги. Підкажіть вже хтось користується електронним підписом чи це тільки після 20.06.14
про електронний підпис - наприклад протокол розкриття повинні підписувати електронним підписом всі членик ККТ, що присутні на розкритті?
Доброго дня. тому і хочу дізнатись чи користується вже хтось єлектронним підписом. Шось мені здається що кабінет замовника найоптимальніший варіант всеодно всі документа готуємо в натуральному вигляді. _________________ Si cum simulacris pugnas. oblivisceris se ferram manu tenere.
Отримав по телефону інфу з портала про те, що можна підключитись тільки до одного виду послуги. Підкажіть вже хтось користується електронним підписом чи це тільки після 20.06.14
про електронний підпис - наприклад протокол розкриття повинні підписувати електронним підписом всі членик ККТ, що присутні на розкритті?
Доброго дня. тому і хочу дізнатись чи користується вже хтось єлектронним підписом. Шось мені здається що кабінет замовника найоптимальніший варіант всеодно всі документа готуємо в натуральному вигляді.
А если не секрет, на каком Центре остановились? _________________ За несоблюдение законодательства о гос. закупках получаешь штрафы, а за соблюдение – гемор.
Последний раз редактировалось: tendurion (13 Июн 2014, 08:38), всего редактировалось 1 раз
Доброго дня. тому і хочу дізнатись чи користується вже хтось єлектронним підписом. Шось мені здається що кабінет замовника найоптимальніший варіант всеодно всі документа готуємо в натуральному вигляді.
сьогодні стартуємо оформляти електронні ключі.
Я так зрозуміла, що це ще додаткові витрати? Ви ще не цікавились у підприємств з переліку, скільки це все коштує? І з яким підприємством плануєте працювати? _________________ Я владею звездами, потому что до меня никто не догадался ими завладеть. (с)
• електронний запит на формування сертифікату відкритого ключа;
• два примірники заповненої та підписаної заявки на отримання посиленого сертифіката відкритого ключа:
• оригінал або нотаріально засвідчена копія установчого документа юридичної особи (для ознайомлення в присутності заявника);
• копія документа про державну реєстрацію юридичної особи у єдиному державному реєстрі підприємств та організацій України;
• копії документів, що підтверджують обрання керівника юридичної особи та його повноваження (протокол зборів учасників юридичної особи, наказ про призначення керівника юридичної особи або витяги з цих документів);
• копія паспорту керівника (1-6, 11-16 сторінок паспорту);
• копії паспортів представників юридичної особи (1-6, 11-16 сторінок паспорту);
• копія наказу (рішення, протоколу тощо) про прийняття на роботу представника та наказу (рішення, протоколу тощо) про надання повноважень на представництво юридичної особи такому представнику.
Додаткові документи:
• копія довідки про присвоєння ідентифікаційного коду ДРФО підписувача (при наявності);
• копія свідоцтва про реєстрацію платника податку на додану вартість (у разі, якщо особа є платником ПДВ);
• супроводжувальний лист (надається лише у випадку відправлення документів засобами кур'єрської доставки кореспонденції) завантажити.
Якщо підписувач представлений довіреною особою, додатково надаються:
• Довіреність на отримання сертификату ключа (всі типи ключів): завантажити.
• паспорт довіреної особи (пред’являється)
Я так зрозуміла, що це ще додаткові витрати? Ви ще не цікавились у підприємств з переліку, скільки це все коштує? І з яким підприємством плануєте працювати?
Ну, исходя из договора Центра Миндоходов"Послуги ЕЦП надаються на безоплатній основі". _________________ За несоблюдение законодательства о гос. закупках получаешь штрафы, а за соблюдение – гемор.
Я так зрозуміла, що це ще додаткові витрати? Ви ще не цікавились у підприємств з переліку, скільки це все коштує? І з яким підприємством плануєте працювати?
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете вкладывать файлы Вы можете скачивать файлы