Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
LAFFKA
Что такое тендер ?
|
06 Июн 2013, 10:10 |
|
|
Всім привіт! Бачу тема не піднімалась така тому створюю нову ! Можливо у когось було таке в практиці: Повідомлення про акцепт публікується протягом трьох робочих днів з дня прийняття рішення (28.05 - рішення) публікувала 29 - о 16.15 - спочатку показав мені вісник дату публікації 30.05. - але на другий день - дата змінилась на 03.06. - так як повідомлення сформоване після 16.00 години. - що грозить в даному випадку - строк у кладання договору не порушується. Буду вдячна за відповіді. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
teona
Эксперт

|
06 Июн 2013, 10:15 |
|
|
LAFFKA писал(а): | Всім привіт! Бачу тема не піднімалась така тому створюю нову ! Можливо у когось було таке в практиці: Повідомлення про акцепт публікується протягом трьох робочих днів з дня прийняття рішення (28.05 - рішення) публікувала 29 - о 16.15 - спочатку показав мені вісник дату публікації 30.05. - але на другий день - дата змінилась на 03.06. - так як повідомлення сформоване після 16.00 години. - що грозить в даному випадку - строк у кладання договору не порушується. Буду вдячна за відповіді. |
Стаття 10. Оприлюднення інформації про закупівлю
1. Замовник для оприлюднення на веб-порталі Уповноваженого
органу (що здійснюється безоплатно) у порядку, встановленому цим
Законом, надає таку інформацію про закупівлю:
повідомлення про акцепт пропозиції конкурсних торгів або
цінової пропозиції (пропозиції за результатами застосування
процедури закупівлі в одного учасника) - протягом трьох робочих
днів з дня прийняття рішення про визначення переможця процедури
закупівлі;
надає, а не публікує
Вы вложились в сроки |
|
Вернуться к началу |
|
 |
LAFFKA
Что такое тендер ?
|
06 Июн 2013, 10:29 |
|
|
та також так думаю, але ж з їхнім графіком - здається що спеціально такі рамки ставлять щоб термінові публікувати оголошення. Всерівно якісь сумніви закрадаються. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Ksenyra
Теоретик

|
06 Июн 2013, 10:43 |
|
|
teona писал(а): | LAFFKA писал(а): | Всім привіт! Бачу тема не піднімалась така тому створюю нову ! Можливо у когось було таке в практиці: Повідомлення про акцепт публікується протягом трьох робочих днів з дня прийняття рішення (28.05 - рішення) публікувала 29 - о 16.15 - спочатку показав мені вісник дату публікації 30.05. - але на другий день - дата змінилась на 03.06. - так як повідомлення сформоване після 16.00 години. - що грозить в даному випадку - строк у кладання договору не порушується. Буду вдячна за відповіді. |
Стаття 10. Оприлюднення інформації про закупівлю
1. Замовник для оприлюднення на веб-порталі Уповноваженого
органу (що здійснюється безоплатно) у порядку, встановленому цим
Законом, надає таку інформацію про закупівлю:
повідомлення про акцепт пропозиції конкурсних торгів або
цінової пропозиції (пропозиції за результатами застосування
процедури закупівлі в одного учасника) - протягом трьох робочих
днів з дня прийняття рішення про визначення переможця процедури
закупівлі;
надає, а не публікує
Вы вложились в сроки |
потдерживаю |